Ondernemers Event

De dag van de ondernemer vieren we op 27 oktober ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van Unicum

Bestemd voor alle ondernemers in de Gemeente Renkum
Deelname is gratis, vooraf wel aanmelden.
Maximaal 200 deelnemers.

Kom je met de auto? Er is ruim parkeergelegenheid op de parkeerplaats achter het kerkje.

Programma


Aanrader

Ontvangst

We ontvangen je graag in het sfeervolle Rijksmonument uit 1517 met een kopje koffie en een traktatie vanwege het 75-jarig jubileum van ondernemersvereniging Unicum.

Ondernemen in de toekomst

Prof. dr. Cor Molenaar, een autoriteit op het gebied van retail en e-commerce, zal zijn inzichten delen over hoe lokale ondernemingen kunnen gedijen en floreren in deze snel veranderende tijden. Met zijn scherpe analyse en vooruitziende blik zal hij u begeleiden door de strategieën en innovaties die uw bedrijf nodig heeft om te groeien, concurreren en bloeien in de lokale markt.

De revolutie in het betalingsverkeer

In een wereld waar het internet onze levens in hoog tempo transformeert, lijkt het afrekenen van een kopje koffie met je mobiel de normaalste zaak van de wereld. Maar wist u dat achter de schermen verouderde systemen en verouderde denkwijzen het betalingsverkeer nog steeds vertragen en onnodige kosten met zich meebrengen?

Dat is waar onze sprekers, Wietse Wind en Maaike van der Veen van XRPL Labs, in beeld komen. Ze delen een visionaire benadering om het betaalverkeer te revolutioneren op een manier die snel, betaalbaar, eerlijk, transparant, duurzaam en veilig is en beschikbaar voor iedereen ter wereld.

Wietse is een vooruitstrevende tech-pionier, begonnen als jonge computerenthousiast in de schoolzolder tot het oprichten van zijn eigen bedrijf op zestienjarige leeftijd. Zijn eerdere softwarebedrijf bediende prominente (multi)nationals met geavanceerde softwareintegraties. Aangetrokken door de potentie van blockchain-techniek, stortte Wietse zich in 2018 in een nieuw avontuur: XRPL Labs, een startup waarmee hij samen met zijn inmiddels achttienkoppige team te wereld van betalingen opschudt.

Maaike is al 20+ jaar een commerciële IT professional gericht op business development en hoger management. Sinds 2014 zelfstandig ondernemer en vanaf december 2021 gestart bij XRPL Labs. In 2 jaar tijd, hebben ze de focus van crypto wallet naar de retail kunnen bewegen doormiddel van strategische partners. Dit betekent dat Maaike zich nu inzet voor het verder ontwikkelen van nieuwe markten, zoals o.a. retail, waar we onze nieuwe betaaloplossing gebaseerd op blockchain technologie verder kunnen uitrollen.

Zij zullen u meenemen op een reis naar de toekomst van Retail betalingsverkeer en meer. Ze werken hard aan een nieuwe betaaloplossing die het verschil zal maken bij elke kassa en online aankoop. Tijdens hun presentatie zullen ze niet alleen de algemene inzichten delen, maar ook specifieke toepassingen voor het MKB presenteren.

Mis deze kans niet om de toekomst van betalingsverkeer te verkennen.

Netwerkbijeenkomst

In het voormalige zalencentrum Rehoboth tegenover het kerkje wordt hard gewerkt aan een transformatie tot een schitterende Bed & Breakfast.
Wij mogen de ruime zaal gebruiken om te netwerken met gelijkgestemde ondernemers, kennis uit te wisselen en de toekomst van uw onderneming veilig te stellen. Of u nu een doorgewinterde ondernemer bent of net begint, de inzichten van deze bijeenkomst zullen u inspireren en voorzien van de tools om te slagen.

Georganiseerd door het economisch platform Gemeente Renkum:

Scroll naar boven