Dag van de Ondernemer vrijdag 18 november 2022

Op 18 november is het de dag van de ondernemer.  

Wij hebben tijdens deze avond twee sprekers met interessante onderwerpen. Bent u ondernemer in de gemeente Renkum of lid van een van ondernemersverenigingen dan bent u van harte welkom. 

Erwin Maas van Northwave Intelligent Security Operations gaat ons meenemen in de wereld van Ransomware & Cyber Security, een gevaar voor iedere ondernemer.

De tweede sessie “ThinkGold” staat onder leiding van Dennis van der Laan. Dennis studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is eigenaar van meerdere bedrijven in Noord-Holland. Met het familiebedrijf VANDERLAAN won hij in 2019 de prijs voor Beste Onderneming van Noord-Holland. Een prijs die vooral gewonnen is door het subliem teamspel en verfrissend ondernemen. Dennis voelt zich niet een directeur, maar een coach die met zijn team op reis is. Dat is niet verwonderlijk, want de afgelopen 15 jaar heeft Dennis het bedrijf gecombineerd met zijn sportmarketingbureau XpeditionGold. Daarbij wordt het management verzorgd van kampioenen als Nyck de Vries, Sanne Wevers, Marit Bouwmeester en Irene Schouten. De topsport- en ondernemerservaringen vloeien bij ThinkGold op natuurlijke wijze in elkaar over.

Gedurende de avond zal er voldoende gelegenheid zijn om kennis te maken met andere ondernemers en te netwerken.

Programma

19:00 uur Inloop met koffie/thee
19:15 uur Welkom
19:30 uur Cybercriminaiteit een gevaar voor iedereen (Erwin Maas)
20:15 uur Korte pauze
20:30 uur Thinkgold (Dennis van der Laan)
21:15 uur Gelegenheid tot netwerken

Tot vrijdag 18 november!

Gemeente Renkum & alle ondernemersverenigingen in de Gemeente Renkum

Aanmelden

krijg je een foutmelding, dan kan je ook aanmelden door te mailen naar bedrijven@renkum.nl

Scroll naar boven