Nieuwe datum afhankelijk van het aantal aanmeldingen

Als ondernemer heeft het afgelopen jaar flink wat aanpassing gevraagd. Klanten die je kwijtraakte of juist allemaal tegelijk kwamen, op afstand werken of digitaal. Wat doet dit allemaal met je financiën, je werkplezier, je processen, je marketing? En als je personeel hebt hoe kun je ze nu aansturen en gemotiveerd houden?

Nogal wat vragen die je bezig kunnen houden. Niemand weet hoe lang de corona maatregelen zullen standhouden en hoe streng ze zullen zijn. Als ondernemer moet je dus een duidelijk plan hebben hoe je hierin het beste mee kan gaan (of misschien juist pro actief keuzes erin maakt) en hoe je ook in het tijdperk na de maatregelen wilt werken. Want sommige verschuivingen zoals elke dag op kantoor werken of zonder contant geld werken komen misschien ook nooit meer terug.

Renkum Onderneemt organiseert een workshop met alle ondernemers in de omgeving om te kijken wat de impact is op je bedrijf en vooral hoe je hierin verder kunt. Met praktische ideeën en tips. Of je nu zzp’er of mkb’er bent, starter of al heel lang onderneemt.

Deze workshop wordt verzorgd bij de Broedplaats in Renkum. De locatie is uitstekend opgezet qua ruimte en ventilatie, maximaal 20 deelnemers om de 1,5 meter te garanderen. De sprekers zijn Lizanne Jakobs en Roeland Bridié, beiden bedrijfscoach uit Oosterbeek.

Welke vragen houden je bezig?

We gaan graag met je in gesprek. Stel vooraf je vragen via het aanmeldingsformulier of maak gebruik van de mogelijkheid om na afloop (coronaproof) met elkaar in gesprek te gaan. Ervaringen uitwisselen? Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Programma

16.45 Inloop
17.00 Aanvang
18.30 Napraten en netwerken 

Deelname is gratis

Max. 20 deelnemers.

Lizanne Jakobs is de oprichtster van Brilliant Work, verkozen tot beste coachings- en adviesbureau voor het MKB van Nederland. De meeste trajecten die Brilliant Work uitvoert zijn gesubsidieerd.
Ze is een enthousiaste spreekster op alles wat te maken heeft met ondernemerschap en werk, al tien jaar werkzaam als bedrijfscoach en door Ology gecertificeerd op dat vlak.

Roeland Bridié is een zeer ervaren ondernemerscoach die de afgelopen 25 jaar alle facetten van ondernemerschap zelf heeft doorlopen (en doorstaan). Hij kent dus uit eigen ervaring de uitdagingen, kansen en risico’s van ondernemerschap. Dit vormt de basis van zijn ondersteuning aan startende en ervaren MKB/ ZZP ondernemers. Bij hem geen ingewikkelde modellen, maar een concrete en praktische aanpak vanuit de praktijk. Vanuit zijn bedrijf InterTransfer Ondernemerscoaching helpt hij ondernemers meer rendement uit zichzelf en hun bedrijf te halen door het aanbrengen van de juiste focus.

Scroll naar boven