Ondernemers Coaches

Word jij als ondernemer geraakt door de Coronacrisis, dan zijn de volgende ondernemerscoaches beschikbaar om met jou mee te denken over zaken als:

  • het ontwikkelen van nieuwe initiatieven om toch omzet te kunnen maken
  • hoe je snel je kosten kunt terugdringen
  • hoe jouw businessmodel aangepast kan worden

Maak vooral gebruik van deze mogelijkheid en neem contact met ons op door het formulier in te vullen.

In deze periode is dit adviesgesprek voor jou als ondernemer in de Gemeente Renkum geheel kosteloos. 

Een keertje sparren ?

Roeland
Roeland Bridié
lisanne
Lizanne Jakobs
Bram-Widget
Bram Flippo
Foto-PPB-Cornielje
Peter Paul Cornielje

Roeland Bridié

Zeer ervaren ondernemer die de afgelopen 25 jaar alle facetten van ondernemerschap zelf heeft doorlopen (en overleefd!). Ik ken dus uit eigen ervaring de uitdagingen, kansen en risico’s van ondernemerschap. Dit vormt dan ook de basis van mijn ondersteuning aan startende en ervaren MKB/ ZZP ondernemers. Bij mij geen ingewikkelde modellen, maar een concrete en praktische aanpak vanuit de praktijk.

Ik ben een ondernemend en positief ingesteld persoon met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel die graag met ondernemers werkt aan het bereiken van concrete resultaten. Ik ben een klankbord, houd een spiegel voor en voorzie van advies. Mijn snelle schakelen, creatief denken en positieve energie zet ik graag in om met jou als ondernemer mee te denken, zodat je met nieuwe inzichten en concrete (actie)punten ook in de huidige situatie ziet welke mogelijkheden er wél zijn en zo succesvol kunt blijven ondernemen.

Roeland
Roeland Bridié

Bram Flippo

Na 25+ jaar management in het bedrijfsleven, maakte ik nu ruim 15 jaar geleden de switch naar coaching en eigen ondernemerschap.

Ik help graag mensen om het leiderschap over hun eigen leven op een creatieve manier vorm te geven. Graag werk ik daarom met (startende) ondernemers om je creativiteit, talenten en visie vorm te geven op een manier die bij jou past.

Belangrijk vind ik het om jouw visie helder en uitvoerbaar te krijgen en mogelijkheden te creëren . Wat heb jij te bieden dat mensen nodig hebben en hoe komen ze dat te weten? Daar help ik je graag bij.

Bram-Widget
Bram Flippo

Lizanne Jakobs

Lizanne Jakobs staat klaar om je te helpen hoe je nu het beste je bedrijf kunt aanpassen aan de huidige situatie voor zowel de komende maanden als daarna. Daarnaast is ze ook een uitstekend klankbord om de vragen of keuzes waar je nu mee zit te bespreken. Ze is al 9 jaar werkzaam als bedrijfscoach en -adviseur en is geaccrediteerd om voor ZZP’er en MKB’ers met subsidies van de provincie als het rijk ondernemers te kozen. Ze werd in Engeland, waar ze jarenland heeft gewoond, verkozen tot een van de 50 beste coaches van het land.

Sinds 2014 is ze weer terug in Oosterbeek, het dorp van haar jeugd omdat ze deze prachtige streek niet kon missen. Het bureau dat ze heeft opgericht, Brilliant Work, heeft inmiddels een team van 9 coaches en is verkozen tot beste MKB coachings- en consultancy bureau van Nederland voor 2019. Lizanne heeft een brede ervaring in verkoop, marketing, strategie, subsidies, management in binnen en buitenland en heeft ondernemers en MT leden gecoacht uit allerlei sectoren van webshops en tekstschrijvers tot meubelmakerijen en bouwbedrijven. Van bedrijven die net vorige week zijn begonnen tot ondernemingen die al 90 jaar bestaan. Zoek je een coach met die pragmatisch is, open, zakelijk en positief? Dan ben je bij haar aan het juiste adres.

lisanne
Lizanne Jakobs

Peter Paul Cornielje

Soms kan het als ondernemer tegenzitten en ervaar je financiële tegenslagen. Soms lopen de zaken anders dan verwacht en kom je in een moeilijk fase van je ondernemerschap terecht. De omzet blijft achter en de kosten lopen gewoon door. De klantenportefeuille krimpt en daarmee de verkoop, terwijl marketingactiviteiten onvoldoende opleveren. Maar denk dan: er is altijd een weg naar een oplossing. Of zoals ik vaak zeg: “Of we vinden een weg, of we maken er één.”

Ik ben OndernemersCoachMKB en Gecertificeerd Schuldhulpverlener voor Ondernemers. Wat mij betreft de ideale combinatie om ondernemers in het MKB te ondersteunen bij hun totale bedrijfsvoering. Dat doe ik met passie en enthousiasme, waarbij ik heel nadrukkelijk oog heb voor de mens achter de cijfers.

Ooit ben ik begonnen in de accountancybranche waarbij ik in de jaren ’90 mijn eigen onderneming, een landelijke brancheorganisatie voor MKB accountantskantoren startte. Deze organisatie groeide in de loop van de 25 jaren uit tot een middelgrote onderneming.


Vandaag de dag begeleid ik MKB ondernemers bij hun totale bedrijfsvoering. Van starters tot ondernemers die hun bedrijf willen beëindigen. Tevens heb ik me gespecialiseerd in schuldhulpverlening voor ondernemers en ben ik hiervoor gecertificeerd (SHVI, SHVII, SHVIII en SHVO).

Foto-PPB-Cornielje
Peter Paul Cornielje
Scroll naar top