Ondernemers Coaches

Heb je het als ondernemer moeilijk? Zie je het even niet meer zitten? Dan zijn de volgende ondernemerscoaches beschikbaar om met jou mee te denken over zaken als:

  • het ontwikkelen van nieuwe initiatieven om toch omzet te kunnen maken
  • hoe je snel je kosten kunt terugdringen
  • hoe jouw businessmodel aangepast kan worden

Maak vooral gebruik van deze mogelijkheid en neem contact met ons op door het formulier in te vullen.

In deze periode is dit adviesgesprek voor jou als ondernemer in de Gemeente Renkum geheel kosteloos. 

Meer gesprekken nodig?
We informeren je graag over de verschillende subsidiemogelijkheden.

Heb je een uitkering?

We praten graag over hulp bij een heroriëntatie op je onderneming. 

De Gemeente Renkum kan een vergoeding geven voor een verkort coachingstraject  met als doel weer onafhankelijk te worden van een uitkering. Dat kan een advies zijn aan jou als  ondernemer hoe jij de werkzaamheden binnen de onderneming kunt aanpassen, uitbreiden of wijzigen met als doel om meer inkomsten te verdienen. We kunnen ook helpen bij het inzetten van scholingstrajecten of een herorientatie op (tijdelijk) werk in loondienst. 

Gebruik deze moeilijke periode, grijp je kans en laat je helpen!

Een keertje sparren?

Roeland
Roeland Bridié
lisanne
Lizanne Jakobs

Roeland Bridié

Zeer ervaren ondernemer die de afgelopen 25 jaar alle facetten van ondernemerschap zelf heeft doorlopen (en overleefd!). Ik ken dus uit eigen ervaring de uitdagingen, kansen en risico’s van ondernemerschap. Dit vormt dan ook de basis van mijn ondersteuning aan startende en ervaren MKB/ ZZP ondernemers. Bij mij geen ingewikkelde modellen, maar een concrete en praktische aanpak vanuit de praktijk.

Ik ben een ondernemend en positief ingesteld persoon met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel die graag met ondernemers werkt aan het bereiken van concrete resultaten. Ik ben een klankbord, houd een spiegel voor en voorzie van advies. Mijn snelle schakelen, creatief denken en positieve energie zet ik graag in om met jou als ondernemer mee te denken, zodat je met nieuwe inzichten en concrete (actie)punten ook in de huidige situatie ziet welke mogelijkheden er wél zijn en zo succesvol kunt blijven ondernemen.

Roeland
Roeland Bridié

Lizanne Jakobs

Lizanne Jakobs staat klaar om je te helpen hoe je nu het beste je bedrijf kunt aanpassen aan de huidige situatie voor zowel de komende maanden als daarna. Daarnaast is ze ook een uitstekend klankbord om de vragen of keuzes waar je nu mee zit te bespreken. Ze is al 9 jaar werkzaam als bedrijfscoach en -adviseur en is geaccrediteerd om voor ZZP’er en MKB’ers met subsidies van de provincie als het rijk ondernemers te kozen. Ze werd in Engeland, waar ze jarenland heeft gewoond, verkozen tot een van de 50 beste coaches van het land.

Sinds 2014 is ze weer terug in Oosterbeek, het dorp van haar jeugd omdat ze deze prachtige streek niet kon missen. Het bureau dat ze heeft opgericht, Brilliant Work, heeft inmiddels een team van 9 coaches en is verkozen tot beste MKB coachings- en consultancy bureau van Nederland voor 2019. Lizanne heeft een brede ervaring in verkoop, marketing, strategie, subsidies, management in binnen en buitenland en heeft ondernemers en MT leden gecoacht uit allerlei sectoren van webshops en tekstschrijvers tot meubelmakerijen en bouwbedrijven. Van bedrijven die net vorige week zijn begonnen tot ondernemingen die al 90 jaar bestaan. Zoek je een coach met die pragmatisch is, open, zakelijk en positief? Dan ben je bij haar aan het juiste adres.

lisanne
Lizanne Jakobs
Scroll naar boven