Uitleg voor deelnemers aan de cadeaubonnenactie

We brengen onze cadeaubonnenactie opnieuw onder de aandacht. De komende 28 dagen zien jullie regelmatig berichten verschijnen met als thema “Wees loyaal, koop lokaal” en geef elkaar een cadeautje van je favoriete lokale ondernemer.

Waarom cadeaubonnen?

Gewoon leuke actie in deze moeilijke tijd. Een steuntje in de rug. We verwachten geen 30.000 bonnen, maar elke bon is er één. Soms een bestaande klant, maar misschien ook een nieuwe klant die blij is met zijn cadeau. Een kans!

Soms een laag bedrag, maar dan is de besteding vaak hoger en betaalt de klant zelf het verschil bij. Voor jullie een uitdaging. Besteed er aandacht aan.

Administratie

Elke ondernemer heeft een broertje dood aan administratie. Daarom houden we het zo simpel mogelijk. Komt er een bestelling, dan sturen we die gelijk door per mail. Print de bestelling uit en leg de bestelling bij de kassa. Komt de klant dan heeft hij dezelfde bestelling, kan je die innemen en aantekenen op je eigen exemplaar dat hij is besteed. Verwerk hem in je administratie.

De klant kan de bon direct besteden of pas later. Bewaar de bestelling goed, wij maken direct het geld over op je bankrekening. We brengen alleen de kosten van Ideal in rekening. Verder is onze actie geheel gratis en wordt gefinancierd door de organiserende verenigingen. Een hart onder de riem!

Deelnemen?

Elke onderneming in de Gemeente Renkum kan deelnemen aan de actie. Aanmelden kan via https://renkumonderneemt.nl/aanmeldencadeaubon/. Ook een mooie aanleiding om lid te worden van een van onze leuke ondernemersverenigingen? Heb je vragen? Schroom niet om contact met onze op te nemen.

Fraude?

Dat risico loop je altijd, maar is hier beperkt. De bestelling kan worden doorgestuurd per mail. Voor jullie als ondernemer geen risico als je bij het inleveren van de bon controleert of de bestelling als  niet eerder is ingeleverd. Leg de bonnen bij je kassa, teken de bon af en geef de bon door aan je administratie. Grapjassen zijn altijd te traceren. Kortingscodes kunnen maar één keer worden gebruikt. Problemen? Meld ze ons!

Kortingscodes

Soms zie je op de bestelling korting staan. Wij geven die korting niet, jij ook niet als ondernemer. Er is dan een andere ondernemer die zijn klanten of relaties wil belonen met een cadeaubon en de keuze waar hij die wil besteden vrij laat. We maken op speciaal verzoek ook cadeaubonnen op maat. Komt er een speciale actie (wat wij leuk vinden) dan krijgen jullie van ons de informatie bij de bestelling. Zo heeft de Gemeente vorig jaar vrijwilligers beloond met een cadeaubon en hebben ondernemers hun klanten een leuke bonus gegeven. Bij een geaccepteerde offerte, bij het afsluiten van een hypotheek of verzekering krijgt de klant een cadeaubon en wordt hij gestimuleerd lokaal te gaan shoppen. Een fantastische steun voor onze lokale ondernemers.

Leuke acties?

Een mooi voorbeeld van een leuk initiatief is het rad van fortuin van Dierenspeciaalzaak De Molen. Wij maken een mooie cadeaubon en de klanten kunnen met het Rad van fortuin een leuke prijs winnen.

Wij maken ook graag jouw actie op maat met een leuke cadeaubon. Neem contact op en we maken er samen iets leuks van.

 

Scroll naar boven