Administratie en belastingen

Hoe krijg je gemakkelijker en sneller grip op je administratie zodat je niet elk kwartaal de laatste week voor de aangifte btw bezig bent om alles nog uit te zoeken……

Worstel je net als vele anderen met alle zakelijke bonnetjes, facturen e.d.? Heb je ze nu wél of niet bewaard, mag je deze kosten wél of niet zakelijk aftrekken én als dat mag kan dan ook de Btw worden afgetrokken?

Dat hoeft echt niet meer, er zijn moderne online boekhoudsystemen die veel vereenvoudigde mogelijkheden bieden waar je erg blij van wordt. Deze programma’s bieden modules voor offertes die automatisch weer gefactureerd kunnen worden tot het automatisch koppelen van banken en het betalen van inkoopfacturen.
Zo kunnen o.a. ook de bonnetjes gefotografeerd worden met een telefoonapp en “ingeschoten” worden in je boekhoudprogramma, dus geen schoendozen meer!

Op deze manier wordt het eenvoudiger om alles op tijd aan te leveren aan je administratie/accountantsbureau voor verdere afhandeling.
Stichting SamenZP heeft veel ervaring met het verzorgen van de administratie en belastingaangifte voor ondernemers. We nemen je mee in de wereld van een online administratie met een modern boekhoudsysteem. Laat je inspireren en wij laten het graag zien aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Het doel van de Stichting SamenZP is om mensen die iets voor elkaar kunnen betekenen op het pad naar zelfstandig ondernemerschap bij elkaar te brengen en (verder) te helpen.
Wij richten ons met onze dienstverlening op (Z)ZP’ers die willen samenwerken en hulp kunnen gebruiken bij het starten of de verdere groei van hun onderneming.

Producten en diensten voor en door (Z)ZP’ers tegen zo laag mogelijke kosten.

Jij bepaalt zelf wat je nodig hebt. Wij praten graag over de verschillende mogelijkheden en geven je graag de kans om te ervaren wat de kracht is van SamenZP.

Scroll naar boven