Bedrijfssucces in het buitenland

Wil je (meer) klanten voor je product of dienst in het buitenland? In deze workshop leer je wanneer je klaar bent voor export en hoe je dit succesvol aanpakt.

We behandelen onder andere:
– Waar je allemaal aan moet denken als je wilt gaan exporteren?
– Wanneer ben je klaar om te gaan exporteren?
– Wat voor overheidssteun kan ik hiervoor krijgen?
– Hoe kan ik een exportplan laten maken met behulp van 100% subsidie?

Natuurlijk beantwoorden we ook alle vragen die je maar hebt over alles wat met verkoop naar het buitenland te maken heeft. De avond is zowel geschikt voor startende als voor gevestigde bedrijven.

Brilliant Work helpt ondernemers, management en directies om de organisatie te realiseren die zij voor ogen hebben. Net als een diamant zitten er vele facetten aan het leiden van een organisatie, of je nu net een bedrijfje begonnen bent, of aan het hoofd staat van een grote overheidsinstantie.

De wens van onze klanten gaan meestal om het verhogen van de omzet in binnen of buitenland, verhogen van de winst of verbeteren van de team dynamiek. Bijna elk bedrijf heeft potentie om de omzet of winst te verhogen, als er maar wordt gefocust op de juiste acties. En bijna elke organisatie kan nog beter functioneren als de medewerkers op de juiste manier worden aangestuurd en begeleid.

Wij kunnen hierbij helpen met complete verandertrajecten, maar ook met het inzetten van specifieke onderdelen zoals workshops.

Verkozen tot beste MKB coachings en adviesbureau van Nederland voor 2019 (bron Corporate Vision Magazine)

Scroll naar boven