Coachingsmogelijkheden voor (startende) ondernemers

Steeds meer ondernemers maken gebruik van coaching trajecten. Wist je dat dit ook kan als je startende ondernemer bent? En wist je dat er heel veel subsidieregelingen zijn, zodat je een groot deel van de kosten voor een coaching traject niet zelf hoeft te betalen?

Dit en meer wordt allemaal besproken tijdens de workshop “Coaching mogelijkheden voor (startende) ondernemers.” Lizanne Jakobs van Brilliant Work bespreekt de verschillende coaching trajecten. Op welke kosten je moet rekenen en welke subsidiemogelijkheden er zijn.

Brilliant Work helpt ondernemers, management en directies om de organisatie te realiseren die zij voor ogen hebben. Net als een diamant zitten er vele facetten aan het leiden van een organisatie, of je nu net een bedrijfje begonnen bent, of aan het hoofd staat van een grote overheidsinstantie.

De wens van onze klanten gaan meestal om het verhogen van de omzet in binnen of buitenland, verhogen van de winst of verbeteren van de team dynamiek. Bijna elk bedrijf heeft potentie om de omzet of winst te verhogen, als er maar wordt gefocust op de juiste acties. En bijna elke organisatie kan nog beter functioneren als de medewerkers op de juiste manier worden aangestuurd en begeleid.

Wij kunnen hierbij helpen met complete verandertrajecten, maar ook met het inzetten van specifieke onderdelen zoals workshops.

Verkozen tot beste MKB coachings en adviesbureau van Nederland voor 2019 (bron Corporate Vision Magazine)

Scroll naar boven