Doelen stellen, keuzes maken en successen behalen

In deze workshop ga je concrete doelen stellen voor je bedrijf en leg ik je uit hoe dat precies helpt met je bedrijfsresultaten en keuzes in je dagelijkse werk. Wil je doelgericht(er) werken? Schrijf je dan nu in voor deze workshop.

Deze workshop is geschikt voor zowel starters als scale ups. We bespreken de snelste weg hoe je snel, plezierig en zo efficiënt mogelijk komt van waar je nu staat met je bedrijf tot het succes waar je wilt komen. Elke dag sta je voor tientallen of honderden keuzes als ondernemer. Wat je bijvoorbeeld met je marketing moet gaat doen, met de ontwikkeling van je producten of diensten, of je wel of niet (meer) personeel moet aannemen. De enige manier om hier duidelijkheid in te scheppen, je niet te veel af te laten leiden door bijzaken en om het succes te behalen dat past bij jou en je bedrijf is om duidelijke doelen te stellen. Waar wil je naar toe de komende jaren met je onderneming? Wat worden je absolute prioriteiten om die te behalen?

We zien uit de praktijk al jaren dat klanten die deze stappen volgen bijna magisch hun doelen bereiken. Waarom is dat? Omdat je brein zich gaat focussen op dat wat je heel concreet voor ogen hebt. Aan het einde van de workshop heb je je voornaamste doelen op een heldere manier opgeschreven zodat je ze in concrete acties om kunt zetten. Naast het hoofdonderwerp lichten we je ook in welke subsidies of gratis dienstverlening zijn er voor ondernemers hier in de regio op het gebied van ondernemerschap en bedrijfsgroei.

Mis deze workshop niet

Brilliant Work helpt ondernemers, management en directies om de organisatie te realiseren die zij voor ogen hebben. Net als een diamant zitten er vele facetten aan het leiden van een organisatie, of je nu net een bedrijfje begonnen bent, of aan het hoofd staat van een grote overheidsinstantie.

De wens van onze klanten gaan meestal om het verhogen van de omzet in binnen of buitenland, verhogen van de winst of verbeteren van de team dynamiek. Bijna elk bedrijf heeft potentie om de omzet of winst te verhogen, als er maar wordt gefocust op de juiste acties. En bijna elke organisatie kan nog beter functioneren als de medewerkers op de juiste manier worden aangestuurd en begeleid.

Wij kunnen hierbij helpen met complete verandertrajecten, maar ook met het inzetten van specifieke onderdelen zoals workshops.

Verkozen tot beste MKB coachings en adviesbureau van Nederland voor 2019 (bron Corporate Vision Magazine)

Scroll naar boven