Hoe voer je een succesvol verkoopgesprek?

Ben je een ervaren verkoper die nog meer resultaat zou willen halen uit je verkoopgesprekken?
Of een beginnende ondernemers die met zweet in de handpalmen verkoopgesprekken voert?
Het maakt niet, iedereen die wel eens een klant moet proberen binnen te halen heeft profijt van deze workshop. Hierin bespreken we hoe je potentiële klanten te vragen om een gesprek, de informatie boven tafel kunt halen die je nodig hebt om de deal te sluiten en hoe je vervolgens de klant binnen haalt. Dit alles op een prettige en respectvolle manier die past bij jouw bedrijf en reputatie. Lizanne Jakobs van Brilliant Work laat in deze workshop zien hoe je een prettig gesprek kunt hebben met je prospect, hoe je dat gesprek moet structureren, welke vragen je stelt en wat je moet vertellen om de sale te krijgen. Na deze workshop weet je hoe je met minder moeite en minder stress, meer resultaat boekt!

Brilliant Work helpt ondernemers, management en directies om de organisatie te realiseren die zij voor ogen hebben. Net als een diamant zitten er vele facetten aan het leiden van een organisatie, of je nu net een bedrijfje begonnen bent, of aan het hoofd staat van een grote overheidsinstantie.

De wens van onze klanten gaan meestal om het verhogen van de omzet in binnen of buitenland, verhogen van de winst of verbeteren van de team dynamiek. Bijna elk bedrijf heeft potentie om de omzet of winst te verhogen, als er maar wordt gefocust op de juiste acties. En bijna elke organisatie kan nog beter functioneren als de medewerkers op de juiste manier worden aangestuurd en begeleid.

Wij kunnen hierbij helpen met complete verandertrajecten, maar ook met het inzetten van specifieke onderdelen zoals workshops.

Verkozen tot beste MKB coachings en adviesbureau van Nederland voor 2019 (bron Corporate Vision Magazine)

Scroll naar boven