Sales en marketing planning voor kleine en jonge bedrijven.

Hoe kies je wat je gaat doen aan marketing en sales activiteiten dit jaar? Wat voor soorten marketing zijn er, welke kies je voor jouw bedrijf en hoe zet je die het meest effectief in? En wat moet je doen qua verkoop activiteiten? En hoe krijg je meer omzet uit bestaande klanten?

Al deze vragen en meer worden beantwoord door Lizanne Jakobs van Brilliant Work in deze interactieve presentatie. Na afloop weet je precies welke activiteiten jij moet inzetten om je gewenste omzetgroei te behalen!

Brilliant Work helpt ondernemers, management en directies om de organisatie te realiseren die zij voor ogen hebben. Net als een diamant zitten er vele facetten aan het leiden van een organisatie, of je nu net een bedrijfje begonnen bent, of aan het hoofd staat van een grote overheidsinstantie.

De wens van onze klanten gaan meestal om het verhogen van de omzet in binnen of buitenland, verhogen van de winst of verbeteren van de team dynamiek. Bijna elk bedrijf heeft potentie om de omzet of winst te verhogen, als er maar wordt gefocust op de juiste acties. En bijna elke organisatie kan nog beter functioneren als de medewerkers op de juiste manier worden aangestuurd en begeleid.

Wij kunnen hierbij helpen met complete verandertrajecten, maar ook met het inzetten van specifieke onderdelen zoals workshops.

Verkozen tot beste MKB coachings en adviesbureau van Nederland voor 2019 (bron Corporate Vision Magazine)

Scroll naar boven