Schrijf je ondernemingsplan

Hoe kan ik hulp krijgen bij het schrijven van een ondernemersplan? Gebruik je een model?
Hoe kan je elkaar helpen en feedback vragen op je plan? Presenteer je plan aan ervaren lokale ondernemers en hoe krijg je steun bij het uitvoeren van je ondernemingsplan?
Samen ZP en Brilliant Work gaan tijdens deze workshop verder in op al deze en andere vragen die (startende) ondernemers kunnen hebben over het schrijven van een ondernemersplan.

We nemen uitgebreid de tijd om je vragen te beantwoorden. We willen je helpen bij het opstellen van je plan en de begroting. We stellen ruimte beschikbaar om samen te werken en met elkaar te overleggen. Geven feedback op je plan en suggesties om het te verbeteren en je kunt gebruik maken van ons netwerk.

Als afsluiting maken we een afspraak voor een bijeenkomst met lokale ondernemers waar je je plan kunt presenteren en ook ondersteuning kunt vragen bij de financiering en in de startfase.

Brilliant Work helpt ondernemers, management en directies om de organisatie te realiseren die zij voor ogen hebben. Net als een diamant zitten er vele facetten aan het leiden van een organisatie, of je nu net een bedrijfje begonnen bent, of aan het hoofd staat van een grote overheidsinstantie.

De wens van onze klanten gaan meestal om het verhogen van de omzet in binnen of buitenland, verhogen van de winst of verbeteren van de team dynamiek. Bijna elk bedrijf heeft potentie om de omzet of winst te verhogen, als er maar wordt gefocust op de juiste acties. En bijna elke organisatie kan nog beter functioneren als de medewerkers op de juiste manier worden aangestuurd en begeleid.

Wij kunnen hierbij helpen met complete verandertrajecten, maar ook met het inzetten van specifieke onderdelen zoals workshops.

Verkozen tot beste MKB coachings en adviesbureau van Nederland voor 2019 (bron Corporate Vision Magazine)

Het doel van de Stichting SamenZP is om mensen die iets voor elkaar kunnen betekenen op het pad naar zelfstandig ondernemerschap bij elkaar te brengen en (verder) te helpen.
Wij richten ons met onze dienstverlening op (Z)ZP’ers die willen samenwerken en hulp kunnen gebruiken bij het starten of de verdere groei van hun onderneming.

Producten en diensten voor en door (Z)ZP’ers tegen zo laag mogelijke kosten.

Jij bepaalt zelf wat je nodig hebt. Wij praten graag over de verschillende mogelijkheden en geven je graag de kans om te ervaren wat de kracht is van SamenZP.

Scroll naar boven