Social Media

Social Media 2020: wat zijn de ontwikkelingen en hoe zet je het effectief in om klanten te werven of te binden aan jouw bedrijf?
Tijdens deze workshop gaan we het hebben over;
• Tips voor extra volgers/fans en likes.
• Hoe maak ik een succesvolle advertentiecampagne in Facebook.
• Hoe maak ik gebruik van Instagram
• Hoe zet ik de diverse Social Media kanalen succesvol in.

Bovenstaand een greep uit onderwerpen welke aan bod zullen komen tijdens de workshop Social Media.

Webplace4u maakt al meer dan 10 jaar websites en webshops voor allerlei ondernemers. Van aannemers, tot de timmerman om de hoek en van coaches tot administratiekantoren, wij hebben van alles wat gedaan. Dat houdt ons werk lekker divers, en blijft ons uitdagen om steeds weer op een nieuwe manier naar een project te kijken.

Elk bedrijf is uniek, en dus is elk van onze projecten uniek. Wij sturen je nooit de deur uit met een voorgemaakt plaatje wat we al meerdere keren gebruikt hebben. Jouw website of webshop wordt helemaal op maat gemaakt, zoals jij hem wilt. In jouw huisstijl of in je favoriete kleur, met professionele foto’s of gevuld met jouw vakantiekiekjes, het maakt voor ons niet uit.

Heb je al een website of webshop? Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. Onze service houdt niet op na het bouwen, maar kan met jouw bedrijf meegroeien. Zo kunnen wij je helpen met online marketing, social media, of het optimaliseren van jouw website of shop.

Scroll naar boven