Zelf aan de slag met je website

Wil jij de basisvaardigheden leren om een website te maken met WordPress? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

  • Waar moet je op letten bij het maken van een website?
  • Hoe maak ik een website ontwerp?
  • Hoe maak ik pagina’s aan in WordPress?
  • Hoe bewerk ik pagina’s in WordPress?
  • Hoe zit het met vindbaarheid van de website?

Deze ontwerpen zullen o.a. aanbod komen tijdens de workshop!.

De workshop bevat een beetje theorie en veel praktijk. Ons doel is dat jij na afloop zelf aan de slag kunt gaan met jouw website.

Samen zorgen we voor jouw succes.

 

Webplace4u maakt al meer dan 10 jaar websites en webshops voor allerlei ondernemers. Van aannemers, tot de timmerman om de hoek en van coaches tot administratiekantoren, wij hebben van alles wat gedaan. Dat houdt ons werk lekker divers, en blijft ons uitdagen om steeds weer op een nieuwe manier naar een project te kijken.

Elk bedrijf is uniek, en dus is elk van onze projecten uniek. Wij sturen je nooit de deur uit met een voorgemaakt plaatje wat we al meerdere keren gebruikt hebben. Jouw website of webshop wordt helemaal op maat gemaakt, zoals jij hem wilt. In jouw huisstijl of in je favoriete kleur, met professionele foto’s of gevuld met jouw vakantiekiekjes, het maakt voor ons niet uit.

Heb je al een website of webshop? Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. Onze service houdt niet op na het bouwen, maar kan met jouw bedrijf meegroeien. Zo kunnen wij je helpen met online marketing, social media, of het optimaliseren van jouw website of shop.

Scroll naar boven