Aanmelden Videoclip RTL

Sinds maandag 11 mei kun jij als een kleine tot middelgrote ondernemer mee doen aan ‘Nederland gaat weer open‘: www.rtl.nl/gaatweeropen.

Hierbij biedt RTL de mogelijkheid om jouw onderneming gratis aan Nederland te laten zien. Ben jij binnen de gemeente Renkum zo’n ondernemer en wil jij aan Nederland laten weten dat jouw onderneming weer open is? Dan helpen wij jou met het maken van een filmpje waarin jij laat zien dat je weer open bent.

Gratis een 30-seconden clip

Hiervoor kan cameraman Thijs Aardema (BeeldVast) bij je langskomen op dinsdag 19 mei 2020. Thijs heeft aangeboden om op die dag gratis een 30-seconden clip met je op te nemen, die je kunt gebruiken voor ‘RTL Nederland gaat weer open‘ maar ook voor andere doeleinden. Daarnaast maken we met alle deelnemende ondernemers een compilatievideo die in de gemeente Renkum wordt gedeeld. Dit initiatief wordt vanuit Renkum Onderneemt georganiseerd door Samen ZP, Gemeente Renkum, BeeldVast, Webplace4U en Brilliant Work.

BeeldVast is op dinsdag 19 mei 2020 beschikbaar:
– in Renkum/Heelsum van 09:00-12:00
– In Doorwerth/Heveadorp van 12:30-14:00
– In Oosterbeek van 14:30-16:30
– In Wolfheze van 17:00-18:00

De camera is maximaal 10 minuten bij jou op locatie, waarin je twee takes krijgt om jouw 30 seconden op te nemen én jouw gedeelte van de compilatievideo.

Wat moet je doen om deel te nemen?

– Bekijk allereerst de informatie op www.rtl.nl/gaatweeropen en bepaal of je aan alle randvoorwaarden van RTL wilt voldoen (uiteraard regelen wij het video-technische gedeelte)
– Zorg dat je weet wat je gaat zeggen en dat je jouw verhaal al hebt geoefend zodat je op maximaal 30 seconden uitkomt (tip: oefen een keer d.m.v. de camera op je eigen telefoon, zodat je gewend bent om opgenomen te worden)

Vol = vol

Aan de hand van het aantal aanmeldingen wordt de planning gemaakt en laten we weten hoe laat we bij je zijn. We geven voorrang aan de ondernemers in de winkelstraten die door de Coronacrisis zijn getroffen en nu (binnenkort) weer open mogen.

Doe je mee?

Met vriendelijke groet,

Renkum Onderneemt
Met dank aan: Samen ZP, Gemeente Renkum, BeeldVast, Webplace4U en Brilliant Work.

Aanmelden

Tijden zijn onder voorbehoud.

We zitten bijna vol en de tijd om te reizen willen we beperkt houden.

Scroll naar boven