Noodloket voor steunmaatregel geopend

Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on linkedin

Nieuwe steunmaatregel (tegemoetkoming Ondernemers getroffen sectoren) van € 4000,- beschikbaar voor de zwaarst getroffen sectoren. Je kunt t/m 27 juni 2020 van deze regeling gebruik maken.

Aanvragen

Extra groepen ondernemers in de non-food-sector zoals winkeliers kunnen vanaf maandag 30 maart 2020 ook gebruikmaken van deze regeling.

Let op: Het gaat hierbij om ondernemingen die zijn gevestigd buiten de woning. De enige uitzondering vormen eet- en drinkgelegenheden, bijvoorbeeld een café waar de eigenaar, huurder of pachter boven woont.

Ondernemingen kunnen verschillende rechtsvormen hebben. Bijvoorbeeld: eenmanszaak, besloten vennootschap (bv), vennootschap onder firma (vof), commanditaire vennootschap (cv), maatschap, coöperatie, vereniging en stichting.

De ondernemer verklaart dat hij een omzetverlies verwacht van ten minste 4.000 euro en ten minste 4.000 euro aan vaste lasten verwacht in de periode 16 maart 2020 t/m 15 juni 2020.

 

3 reacties op “Noodloket voor steunmaatregel geopend”

  1. Marion Harbers

    Omdat ze nog geen SBI code hebben vrijgegeven…kan de ondernemer in de non_ food sector nog niets aanvragen..buiten dat de site merendeels onbereikbaar is.

  2. Ja, helaas. Ze hebben de doelgroep verruimd maar de codes zijn nog niet bijgewerkt. Iedereen stort zich op de website en die loopt nu vast.
    In eerste instantie was de maatregel alleen bedoeld voor die sectoren die hun bedrijf per direct moesten sluiten. Nu is de doelgroep uitgebreid. De politiek maakt zich hard voor een ruimhartige toepassing van deze regeling.
    We volg de ontwikkelingen op de voet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top